close

Let's keep in touch

For updates on projects, our inspiration & news
(We promise not to spam you)

COMO RESIDENCE

PROJECT
STATS

Project scope:
New Residential Building & Interior Design

 Completed December 2017 

Builder:
Kits Builders

Client:
Private

Land size:
600 m2

Building size:

310 m2

A clean, contemporary and light filled home was the basis for the design of our recently completed 4 bed, 3 bathroom residence in Como. The brief was to create a generous home which adapted to the sloping site whilst being flexible to cater for to various lifestyles and a growing family. 

A large open plan dining and kitchen connects seamlessly to the outdoor courtyard via over sized glass stacker doors with rebated tracks allowing a blurring between the inside and out. Large internal steps provide a clear transition down to the living area working with the natural falls of the site and celebrating generous volumes of space.

Details such as the burnished concrete floor, feature spotted gum cabinetry as well as cladding add depth and warmth to the clean palette whilst contrasting against the black accents of the custom stair balustrade and door/window frames.